пʼятницю, 9 січня 2015 р.

Школярі отримали дипломи БізнесШколи

26 грудня завершився навчальний курс для тернопільських учнів БізнесШколи ЮніорБанк. Школярі з вересня відвідували безкоштовні заняття, де тренери школи в ігровій формі навчали учнів фінансової грамотності, а тепер, по закінченню навчання, отримали дипломи випускників та за підсумками набраних балів обрали для себе цінні призи.


Саме 26 грудня відбувся випускний по урокам фінансової грамотності (дітей віком від 10 до 16 років) в БізнесШколі ЮніорБанку - соціальний проект ПриватБанку, затверджений Міністерством освіти. Діти з різних шкіл Тернополя досить гарно себе проявили під час навчання, а найерудованішими учасниками БізнесШколи в м. Тернополі стали учні з Української Гімназії їм.Франка, а саме - Дарія Іващук та Надія Касянчук, також діти з інших шкіл: Бояринцев Денис, Винничук Аліна, Жук Марія та Парфутко Тетяна. Випускники отримали дипломи банківської БізнесШколи та оригінальні призи згідно набраних балів. Наступний набір відбудеться 1 лютого 2015 року, тому ЮніорБанк знетерпінням чекає нових учнів!

На уроках БізнесШколи діти освоювали не тільки різновиди пластикових карток, банківську систему, основи програмування, фінанси, а й дізналися, що таке гроші, у чому суть професії банкіра, чому сьогодні настільки важливо бути обізнаним у сфері фінансів навіть дітям шкільного віку.

Студенти школи вивчали й ораторське мистецтво, як здобути авторитет серед однолітків, як правильно розпоряджатись і накопичувати свої заощадження.

“На сьогоднішній день дуже важливо навчати дітей фінансової культури, адже ми рухаємось вперед, і наші діти повинні бути обізнані в галузі фінансів та економіки вже з дитинства, до речі, їм вдається це дуже легко, вони з радістю вивчають такі теми: “Як зекономити свій час?” та “Як успішно керувати своїм хоч ще не великим, але бюджетом?”, чи “Як стати лідером в класі?” - із захватом, розповідає керівник навчального проекту ЮніорБанку в м. Тернопіль Товпишко Неля Дмитрівна. - Самостійно діти не будуть цікавитись такими речами, але, коли ти їм про це говориш, вони слухають і багато чого вчаться, запам'ятовують та, я впевнена, що будуть використовувати у повсякденному житті”.

Немає коментарів:

Дописати коментар