вівторок, 25 грудня 2018 р.

Дочасний старт виборчої кампанії на Тернопільщині

27 грудня, об 11:00 в готелі «Тернопіль» (м. Тернопіль, вул. Замкова, 14, конференц-зал №3) відбудеться прес-конференція на тему: «Вибори Президента України 2019. Дочасний старт виборчої кампанії на Тернопільщині »
Передвиборча кампанія чергових виборів Президента України офіційно розпочнеться 31 грудня, проте ще з початку осені спостерігачі ОПОРИ фіксують передвиборчу політичну активність. На прес-конференції координаторка громадського спостереження ОПОРИ за виборами в Тернопільській області Ольга Галушка, опираючись на результати довготермінового спостереження, розповість :

● про активність потенційних кандидатів на пост Президента України;

● про види дочасної агітації, які були найбільш поширеними в регіоні;

● про спостереження ОПОРИ за виборами Президента України.

До участі запрошуються журналісти, представники громадських і політичних організацій та інші зацікавлені особи.

4 коментарі:

  1. шо й про Що може патякати якась Галушка ? Хто ЇЇ знає, про що з Нею Хто балакав ? Хто Вона ? Нехай собі "видумує" що захоче - Ми знаємо, що в барно-баранівській області, при БПП - "- успєха нє відать", одна пиздьож буде...Багато бігбордів і ... багато ямів ... не тільки на ДОРОГАХ, а й в ЕКОНОМІЦІ Краю (Реґіону цілого ). Кажу долбойобові : В Тебе досі нема Юридичного департаменту ! В Юлі Світличної ( Харківська ОДА - Є ). Він - гірше молдаванина, не розуміє... З ким балакати дальше ???

    ВідповістиВидалити
  2. опубліковано, бачу. Добре... На жоден Мій електронний Лист з Просьбою чи Побажання, чи з Запитанням - нам не товарищ Барна С.С. - не відповів за 2 роки !!! Понабирав долбойобів чи Сам не знає яку дати Відповідь ??! А який в Нього "фандрайзинг" пиздатий !!! В цілій Україні - ні в кого більше "такого" нема !!! Заслуговує на мендаль !!!

    ВідповістиВидалити
  3. Я маю десь банки (від старої консерви, онучок літом збирав металолом ), то зо 2 - 3 "надберу" що вирізати блєщєчу медальку (для очільника краю)... Хто вміє - "виріжмо " єму разом - разочком !!! По всіх швах щоб "затріщало" Його самолюбіє (перед ПОПом !)...Вірноподданий...

    ВідповістиВидалити
  4. Люкса ! Най так і буде поки-що ! Честь ! З наступаючим ! Не унивайте ! Спрєтаємо цю хламуру в Вервольф (разом з барнами - баранами ), прийдуть молоді й не заангажовані в короупції, СПРАВА ПОКРАЩИТЬСЯ, хоч і не сьогодні... Докладімо й Ми трошечки зусиль, СВІДОМОСТІ, розумових ізвилин !? Га ?

    ВідповістиВидалити