вівторок, 2 квітня 2019 р.

Чому франківчанка їде на концерт у Файне

9 квітня у Тернопіль приїде спецгостя. Мешканка Івано-Франківська Ліана Дутка Liana Dutka відвідає концерт Поля Манондіза. Сама вона зізнається:
"Paul Manandise - дуже талановитий співак, артист і просто прекрасна людина. Його пісні- це його душа! Кожну із них він співає від всього серця і з неймовірною любов'ю та щирість. Поль дуже багато працює, щоб завжди радувати своїх слухачів новими піснями. А ще...він єдиний французький українець!!! Таких більше нема!!!😉
Велика повага йому за те, як він старанно вчить українську мову і навіть уже спілкується без перекладача.
Окреме дякую за його патріотизм! За любов до нашої країни!За пісні для наших захисників! Не кожен українець любить нашу країну так, як любить її Поль.
Від його концерту я не те, щоби очікую...Я впевнена, що це буде щось неймовірне! Адже, вся його енергія, щирість, любов передається його слухачам...."
Подробиці про концерт у події "Поль Манондіз зпрошує тернополян"




2 коментарі:

  1. Приємно бачити те, що наша культура залишається в серцях тих, хто тільки відкриває для себе всі красоти нашої країни! Та ще й з такою любов'ю в піснях!

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро рада, що такий співак є із українським серцем і душею) щиро рада за Ліаночку, мрії збуваються, треба в них вірити))

    ВідповістиВидалити