суботу, 18 квітня 2020 р.

Молитва благословення

Дорогі у Христі брати і сестри!
ОСЬ МОЛИТВА БЛАГОСЛОВЕННЯ/освячення великодних дарів для християнської родини, котру можна промовити вдома за нинішніх обставин карантину та ізоляції.

Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав і тим, хто в гробах, життя дарував! (промовити чи заспівати тричі)

Господи Ісусе Христе, наш воскреслий Спасителю! Ти пішов на хрест за наші гріхи і воскрес на третій день, щоб обдарувати нас прощенням, вічним життям і спасінням.
Дякуємо Тобі, що Ти дав нам надію і втіху. Прийми нині наші запевнення бути вірними Тобі, викорени з наших сердець все нечисте і несвяте, сумніви і турботи, які затьмарюють любов до Тебе і Твого Євангелія. Хай Твій Святий Дух підтримує в наших серцях цю любов, щоб вона ніколи не згасала. Провадь нас до Твого Небесного Царства, щоб одного дня ми могли побачити Твою славу і звеличити Тебе з усіма святими та ангелами на небесах. Амінь!

Боже наш, Ти руку Свою відкриваєш і все живе, зичливо годуєш. Вустами апостола Павла Ти прорік, що все «освячується Словом Божим і молитвою» (1Тимофія 4:5). Молимось Тобі: поблагослови ці великодні дари, отримані завдяки Твоєму щедрому піклуванню про нас, щоб ми їх спожили з подякою собі на пожиток і Тобі на славу, звеличуючи Тебе тією молитвою, котрої Ти нас навчив:

Отче наш, Ти, що єси на небесах,
Нехай святиться Ім’я Твоє,
Нехай прийде Царство Твоє,
Нехай буде воля Твоя,
Як на небі, так і на землі.
Хліба нашого насущного дай нам сьогодні,
І прости нам провини наші,
Як і ми прощаємо винуватцям нашим,
І не введи нас у спокусу
Але визволи нас від лукавого,
Бо Твоє є Царство, і сила, і слава
Отця Сина і Святого Духа,
Нині і повіки вічні. Амінь.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар