четвер, 23 вересня 2021 р.

Зустріч Президента України з Українською Діаспорою в Нью-Йорку

 

У дружній атмосфері Українського Інституту Америки, який знаходиться у престижньому районі м. Нью-Йорку, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками українських громадських організацій, щоби подякувати їм за їхню десятилітню, наполегливу політичну боротьбу за відновлення Незалежної Української Держави, яка зараз відзначає своє 30-ти ліття.



Одночасно Президент Зеленський запевнив українців, які живуть за кордоном, про те, що він намагатиметься встановити в Україні закон про подвійне громадянство, яке, на жаль, не буде діяти універсально тому, що деякі українці живуть у державах, які не є «друзями» з Україною – хоча він їх не назвав.
Президент Зеленський заявив під час зустрічі, яка була зоорганізована Українським Конгресовим Комітетом Америки у вівторок 21-го вересня ц.р., що українська діаспора – силою фактів є громадянином нашої історії. Завдяки старанням українських громадських організацій в США, сьогодні знають про українську націю, боротьбу, незалежність і державу, він сказав.
"Сьогднішнє завдання, яке стоїть перед державою та діаспорою, є повернути історію народові та відновити правду і справедливість до української держави. Через московську суцільну брехню українцям навколо світу необхідно «вилизати» нашу державу, як найкращу в рамках відновленої державної незалежності".
Президент Зеленський сказав.
«Україні потрібно повернути мир і відновити нашу державу з всіма територіями» за яких боряться і віддають своє життя на фронті наші українські герої, Президент України заявив.
Закликаючи діаспору прилетіти до себе додому, Володими Зеленський, який перебував у Нью-Йорку, щоби виголосити щорічню доповіль під час відкриття 76-ої сесії Генеральної Асамблеї ООН, дотепно додав, що він мав можливість їздити по ваших нью-йоркських вулицях і з гордістю визначив, що дороги в Україні кращі.

ІГОР ДЛЯБОГА 

ФОТО
Президент України Володимир Зеленський, між українським і американським прапорами, зустрічається з українською діаспорою в Нью-Йорку.

1 коментар: