середа, 9 серпня 2023 р.

Невуличний концерт Івана Заміги

19 серпня у Тернополі заплановано проведення благодійного концерту тому ми вирішили трохи привідкрити завісу заходу, перш за все для себе, але думаємо, що й Вам, шановні читачі нашого пабліку буде цікаво, хто саме і що ж таке запланували провести у ТРЦ "Подоляни"?

Це наш перший НЕвуличний концерт у Вашому файному місті, каже його організаторка, Марія Ціко. Написала листа адміністрації ТРЦ "Подоляни" з проханням надати нам місце для проведення благодійного концерту на безоплатній основі й вже наступного дня узгоджувала деталі концерту. Радію, що з п'яти, написаних мною запитів, відгукнулися саме з Вашого міста. А коли прочитала в соцмережах, що вони активно волонтерять і мають однойменний волонтерський центр, то ще й зрозуміла чому вони одразу схвально відповіли на мій запит: волонтери намагаються допомагати навіть волонтерам . І хоч це не вперше я цілком випадково зі своїми запитами звертаюся до таких самих волонтерів, усе одно не перестаю дивуватися скільки ж людей намагаються наблизити нашу. Перемогу. І їй точно бути!

Саме такими НЕвуличними концертами ми з Іваном також намагаємося її наблизити і збираємо на автівку для наших Захисників, які знаходяться в самому пеклі російсько-української війни.
Цей концерт, як і попередні 10, безквитковий. Благодійні пожертви можна буде вкинути в скриньку або задонатити в зручний для себе спосіб під час перегляду, наприклад, трансляції концерту на ютуб -каналі
https://www.youtube.com/c/1ivan1 , також можна своєю підпискою підтримати канал. До речі, Іван виступає майже щоденно і виходить у прямі ефіри в різних соцмережах з різних міст України та Європи тому, любителям подорожувати під якісну музику, точно буде цікаво.

Можливо хтось із читачів уже був на концерті і бачив, що на мікрофонній стійці співак розміщує плакат "Я не можу стріляти, але вмію співати". Це не задля красного слівця. Іван все своє життя пересувається на інвалідному візку, але це не завадило йому стати кількаразовим віцечемпіоном світу зі спортивних танців на візку.
Під час повномасштабного вторгнення вуличний співак зайняв активну соціальну позицію і провів лише в 2022 році 269 вуличних концертів частину коштів з яких перерахував на потреби Захисників і Захисниць України. У цьому році він також майже щодня виступає бо не може залишатися осторонь і прагне наближати Перемогу. Так із своїх вуличних концертів він допоміг закрити грошові потреби, перевірених ним особисто волонтерів, на загальну суму, яка вже перевищує 270 тисяч гривень.

У лютому 2023 року ми з Іваном познайомилися на його вуличному концерті в Києві і він радо погодився провести концерт на базі волонтерської Спілки з якою я тоді активно співпрацювала. 50 відсотків від зібраної суми він тоді передав Спілці на закриття їхніх волонтерських потреб, а інші кошти планував традиційно передати знайомим волонтерам. Я запропонувала йому почати збирати на щось масштабніше і погодилася взяти на себе всю організаторську ношу на волонтерських засадах: шукати локації, залучати до організації приймаючу сторону, писати та публікувати анонси, подячні звіти, роботу зі ЗМІ, написання текстів до презентаційних роликів отаких як цей: https://youtu.be/aGIc9znSlIg

Отак власне і виникла ідея цих НЕвуличних концертів по збору благодійних пожертв на авто для ЗСУ.

Ні, завісу самого концерту в Подолянах відкривати не будемо. Хто зацікавився, приходьте 19 серпня на 18:00, але не лише за покупками, а й щоб послухати гарну музику та підтримати донатом найкращу армію у Всесвіті.

Фото Алекса Фоміна



Немає коментарів:

Дописати коментар