пʼятниця, 28 червня 2024 р.

Серіал «ОБІЦЯНКА БОГУ» відтепер на YouTube

 

Цієї весни приємно здивував новий український серіал «ОБІЦЯНКА БОГУ». Серед беззаперечних його переваг – якісна режисерська та операторська робота, майстерність художниць у створенні образів в усіх часових відтинках серіалу, неймовірна гра як знаних, так і зовсім молодих акторів. Ще – він виділяється новизною теми, емоційною складовою, розкішними українськими діалогами, залишає відчуття по родинному теплої історії.

Чого ви не побачите і не почуєте в ньому? Ви не побачите недолугих перук чи невідповідних епосі, характеру персонажа костюмів. Не почуєте суржика, істеричних, брутальних діалогів, зневаги дітей до батьків. Жінки – берегині сімейного щастя, мудрі, іноді хитрі, але для них, як і для чоловіків, родина – найцінніший скарб.

В основі сюжету лежить корейський формат з такою ж назвою. Попри боротьбу дитини та її близьких зі страшною хворобою, «Обіцянка Богу» – історія не стільки про страждання, як про всеперемагаюче кохання. На відміну від оригінального формату, в українській версії додані нові та добудовані із зовсім іншою розв’язкою сюжетні лінії. Багато любовних трикутників, пристрасних моментів. А у фіналі кожен отримує те, на що заслужив за свої діяння.

У прем’єрний місяць показів мелодраматична історія лідирувала за кількістю переглядів на онлайн платформі «КиївСтар ТБ». Посіла перше місце серед серіалів холдингу групи компаній 1+1 та зайняла 2-е місце серед усіх 30 серіалів, які виходили на українських телеканалах!

А відтепер всі 24 серії «Обіцянки Богу» доступні на YouTube.

https://youtu.be/RZrFV6x3CHo?feature=shared

Приємного перегляду дійсно якісного і вартого уваги українського контенту.

Серіал вироблено в 2024 році кінокомпанією KALYNA FILM на замовлення 1+1 Україна.

Лана Глібова

Немає коментарів:

Дописати коментар