середу, 25 липня 2012 р.

"ЧЕСНИЙ аналіз народних депутатів" у Тернополі


26 липня об 11:00 розпочнеться круглий стіл "ЧЕСНИЙ аналіз народних депутатів" з презентацією результатів незалежного дослідження чинних народних депутатів на відповідність "критеріям доброчесності" Руху ЧЕСНО. 
Серед учасників: один з ініціаторів Руху ЧЕСНО - Олег Рибачук, регіональний координатор руху ЧЕСНО у Тернополі – Юрій Лотоцький, експерти – Чорнозуб Ярослав (Тернопільська експертна група) та Володимир Ханас (блогер).

Запрошуємо політичних та громадських діячів Тернопільщини, представників ЗМІ та незалежних експертів до публічного обговорення результатів громадського аудиту депутатів.
Круглий стіл розпочнеться: 26 липня об 11:00 у Тернопільському центрі комунікацій за адресою: ТЦ "Атріум", вул. Йосипа Сліпого 7, 4 поверх.
Під час зустрічі учасники руху ЧЕСНО представлять результати першого етапу громадського аудиту кандидатів у депутати. Завдяки новітньому онлайн інструменту – ЧЕСНОМЕТРу – кожен виборець зможе ознайомитися з профайлами чинних депутатів щодо їх відповідності критеріям ЧЕСНО.
Круглий стіл "ЧЕСНИЙ аналіз народних депутатів" – це початок конструктивного діалогу громадянського суспільства з політикумом Тернопільщини щодо якості кандидатів, котрі потраплять до партійних списків та кандидатів-мажоритарників, які братимуть участь у парламентських виборах. Також на зустрічі спільно з лідерами політичних сил області будуть обговорюватись виклики та завдання майбутнього парламенту.

2 коментарі: