суботу, 25 грудня 2010 р.

Через Тернопіль курсуватиме швидкісний потяг

Через Тернопіль курсуватиме швидкісний потяг. До Києва можна буде доїхати за 4 години.
У четвер, 23 грудня, віце-прем’єр-міністр України, міністр інфраструктури Борис Колесніков приїхав з Києва до Львова майбутньою трасою для швидкісного потяга, який курсуватиме зі Львова до столиці через Тернопіль. На дорогу витратили 5 годин 58 хвилин. Про це він повідомив під час прес-конференції у Львові. 
За словами урядовця, він їхав службовим потягом. Швидкісний пасажирський експрес долатиме відстань між містами за 4 години 30 хвилин.
- Якщо зробити зупинки у Тернополі та Хмельницькому, а ми, швидше за все, на це підемо, слід додати ще по 5 хвилин на зупинку. Тоді час в дорозі становитиме 4,45 годин. – сказав він і додав, що можлива зупинка потяга ще й у Вінниці.
Аналогічний експрес їздитиме між Києвом та Донецьком. Час у дорозі – 5.30-5.50 годин. Також швидкісний рух буде запроваджено з Києва до Харкова. Пасажири долатимуть відстань за 3.30 годин.
Перший рейс потяга Київ-Львів запланували на весну наступного року. Віце-прем’єр висловив побажання, щоб він був доступним і пообіцяв пільги для дітей та студентів

Немає коментарів:

Дописати коментар