понеділок, 22 серпня 2011 р.

В Тернополі розпочато святкування 25-річниці відкриття першого Співочого поля в Україні.

У Тернополі розпочався дводенний фестиваль «Молюсь за тебе, Україно!» з нагоди 25-ої річниці відкриття першогоСпівочого поля в Україні.
Як розповіли у прес-службі міської ради, в рамках фестивалю на території Співочого поля пройде свято народних ремесел та фольклору «Тернопільські обереги із народних джерел», хореографічні показові виступи «Танцювальне літо-2011», після чого відбудеться концертна програма.
У неділю, 21 серпня, учасники фестивалю пройшли марш-парадом центральними вулицями міста. А на Співочому полі, починаючи з 16 години, виступали художні колективи України – Буковинський ансамбль пісні і танцю, ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» Хмельницької обласної філармонії, інші художні колективи з різних областей України. Увінчав програму запланованих дійств концерт Національного заслуженого академічного українського народного хору ім. Г. Верьовки та святковий феєрверк
Співоче поле у Тернополі відкрили у 1986 році у парку Національного відродження. З нагоди 25-річчя Співочого поля було проведено його капітальну реконструкцію.

Немає коментарів:

Дописати коментар