пʼятницю, 12 серпня 2011 р.

С. Надал: Тернопіль – свято на воді і в повітрі

Пам’ятаю, в дитинстві з нетерпінням чекав Дня народження – подарунки, свято, друзі й ти в центрі уваги. З часом до цього переліку додався ще один пункт – організація самого свята. А на 37-му році життя довелось організовувати День народження міста. Міста, в якому народився та провів усе життя, – рідного і таки файного Тернополя.

Хоча Тернополю вже понад 470 років, але до проведення заходів цього року ми можемо застосовувати слово “вперше”. Так, вперше в Тернополі пройде чемпіонат Європи з водно-моторного спорту, в якому візьмуть участь спортсмени з 6-ти країн. Тернополяни старшого віку пам’ятають, як наше озеро в 1987 році приймало чемпіонат світу з водно-моторного спорту. На жаль, протягом такого тривалого часу потенціал перлини міста, що розташована в центрі, абсолютно не використовувався. За прогнозами Федерації водно-моторного спорту України, на свято на воді приїдуть подивитись щонайменше 50 тисяч туристів.

Вперше в Тернополі пройде фестиваль повітряних куль «Повітряне братерство-2011». Тернополяни та друзі, що завітають до нас на День народження, матимуть змогу спостерігати за віддзеркаленням вогнів «повітряних красунь» на плесі озера.

Вперше за роки Незалежності очищено Тернопільський став та повністю реконструйовано Співоче поле, а новозбудована альтанка на острівці Кохання стане улюбленим місцем відпочинку усіх закоханих. Готуючись до свята, ми не обмежились витиранням пилу з меблів та прикрашанням помешкання – ми влаштували справжнє генеральне прибирання.

Організовуючи День міста, наша команда керувалася принципом: кожен гість повинен гарно розважитись та отримати максимум задоволення від святкування. Тому на друзів чекають ряд заходів – від Всеукраїнського фестивалю національної вишивки та костюму «Цвіт вишиванки» до міжнародного мотозлету «Файне місто Тернопіль».

Особисто запрошую Вас та Ваші родини на сімейне свято – День народження Тернополя, яке відбудеться 27-28 серпня у центрі Західної України – файному місті Тернополі. Гарний настрій та незабутні враження гарантовані!

Немає коментарів:

Дописати коментар