четвер, 26 січня 2012 р.

Чи відкриватимуть кримінальні справи проти депутатів Тернопільщини?


30 січня 2012 року у приміщенні Тернопільського прес-клубу (вул. Шевченка 23.) о 11.00 годині відбудеться прес-конференція ТМО «Нівроку» про підсумки реалізації в 2011 році проекту «Обіцянки – не цяцянки…» та функціонування порталу «Твій місцевий депутат»http://deputat.te.ua .
Під час прес-конференції представлять результати експертної оцінки «Оцінка виборцями діяльності депутатів місцевих рад за перший рік здійснення повноважень» 
Також на прес-конференції будуть узагальнені результати звітування депутатів Тернопільської міської ради про свою діяльність і ознайомляться із реакцією громадськості на депутатську бездіяльність. В прес-конференції візьмуть участь керівник проекту Володимир Ханас, експерти, депутати місцевих рад. Запрошуємо також голів Тернопільської обласної та Заліщицької районних рад, міських голів міст Тернополя та Заліщик, селищного голову Великих Бірок (Тернопільського району), та керівників політичних фракцій в місцевих радах. Також чекаємо лідерів НУО, експертів, небайдужих громадян.
 
Захід відбудеться у рамках проекту: «Обіцянки – не цяцянки…» підтриманого програмою «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні» Фонду Східна Європа. Думки викладені під час цього заходу є винятково відповідальністю ТМО «Нівроку» та не обов’язково відображають точку зору Фонду Східна Європа.

Немає коментарів:

Дописати коментар