вівторок, 8 травня 2012 р.

Тернопільський стадіон відкриють з парадом і феєрверком


У неділю, 13 травня, відбудеться офіційне відкриття після реконструкції тернопільського стадіону.

Ведучим святкової програми буде наш земляк, телеведучий Сергій Притула, знаний як Тернопільський Сірий. Розпочнеться відкриття стадіону о 18.00 годині із спортивного параду, до якого буде залучена максимальна кількість спортсменів. Як повідомив начальник управління сім’ї, молоді та спорту Микола Круть, це будуть і заслужені спортсмени, і ветерани спорту, майстри спорту України, майстри спорту міжнародного класу, юніори.


– Безпосередньо буде відбуватися, як сам парад, так і показові виступи вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Ми будемо максимально презентувати види спорту, які культивуються у місті Тернополі, щоби показати і масовість, і якість спорту, який є зараз у нашому місті, – розповів спортивний чиновник.
Окрім спортивної частини, на глядачів чекає мистецька програма за участю місцевих талантів та зірок всеукраїнського масштабу. Хедлайнерами будуть гурт «Mad Heads» і Дзідзьо. Завершаться урочистості феєрверком. Вхід на стадіон цього дня буде безкоштовний, але за запрошеннями.
– На даний час розповсюджуються у декількох місцях у місті запрошення, щоб ми десь трішки контролювали кількість наповнення стадіону. Дві третини стадіону будуть заповнені за запрошеннями. Ми намагалися по мікрорайонах робити такі локальні точки розповсюдження, щоб більша кількість людей могла їх отримати. Крім того, ми резервуємо декілька секторів для того, щоби люди, котрі не мали можливості отримати це запрошення, могли зайти на стадіон, – пояснив Микола Круть.

Немає коментарів:

Дописати коментар