понеділок, 8 квітня 2013 р.

Тернопільські бібліотеки–мости до е-урядування


Запрошуємо представників неурядових організацій Тернопільщини на навчальний тренінг «Біблотеки–мости до е-урядування», котрий відбудеться 14 квітня о 15 годині в приміщенні Тернопільської обласної бібліотекою для молоді (вул. Нечая, 29). Учасникам навчання будуть вручені сертифікати. Оскільки кількість навчальних місць обмежена, просимо бажаючих зголошуватися попередньо за електронною адресою khanas.volodymyr@gmail.com до 12 квітня 23.59 г.
Ініціатива ”Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування” є частиною Національного плану дій у рамках ”Партнерсва ”Відкритий уряд”, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 220-р. 
У рамках програми ”Бібліоміст” проект залучення населення Тернопільської області до вивчення й використання електронних послуг, ресурсів та інструментів е-урядування буде реалізовуватися громадською організацією ”Адаптаційний чоловічий центр у партнерстві з Тернопільської обласною бібліотекою для молоді. Проектом передбачається проведення  низки тренінгів на базі тренінгового центру, що знаходиться у бібліотеці. Таке навчання впродовж найближчих чотирьох місяців пройде для бібліотекарів, представників районних органів влади, лідерів неурядових організацій Тернопільщини.
Проект реалізується за підтримки Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в рамках програми "Бібліоміст".

Немає коментарів:

Дописати коментар