неділю, 30 червня 2013 р.

У Тернополі обрали студентського мера

В останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. Окрім різноманітних молодіжних заходів студенти обирали собі мера в рамках проекту «Студентська республіка». Оскільки жителі Студреспубліки прийняли до свої лав міського голову Тернополя Сергія Надала – він отримав право голосувати за майбутнього студентського мера.

Передвиборчі перегони тривали в країні студентства протягом трьох днів з 28 по 30 червня. Кандидатами у студмери зареєструвались представники двох партій Студентський старт – Олег Грушицький, Студентська мрія – Тарас Хомич та одна позапартійна кандидатка – Ольга Пшик.
З першого разу виявити переможця не вдалось, оскільки Тарас Хомич та Олег Грушицький набрали однакову кількість голосів – 40. Як повідомила голова ЦВК Яна Желабіна: «Довелось проводити другий тур виборів, за його результатами Тарас Хомич набрав – 37 голосів, а Олег Грушицький – 49».
Отож, тернопільські студенти отримали нового студентського мера з яким і будуватимуть студентську столицю протягом 2013-2014 навчального року.
Міський голова Сергій Надал та Тернопільська міська рада вітає Олега Грушицького з перемогою і здобуттям звання студентського мера 2013 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар