середу, 12 липня 2017 р.

У Почаєві запровадять бюджет громадських ініціатив

В Почаївській міській територіальній об’єднаній громаді вперше в її історії проводиться конкурс громадських проектів «Бюджет громадських ініціатив-2017». Його проведення є важливим сигналом щодо нових підходів міської влади в розбудові об’єднаної громади і є одним із пріоритетів першого року впровадження Стратегії розвитку Почаївської міської об’єднаної територіальної громади.

1 липня 2017 року завершилася реєстрація проектів, поданих на пілотний конкурс громадських проектів «Бюджет громадських ініціатив-2017». Всього до оргкомітету було подано 7 проектів, розроблених мешканцями Почаєва та Старого Таражу, що, на думку представника організаційного комітету Юрія Міщука (ГО «Почаївська група») є непоганим початком для Почаївської громади.
Навчання та консультації зі складання проектних пропозицій проводили  експерти громадської організації «Гуртом!». Ця робота виконується в рамках проекту «Експертна підтримка впровадження Стратегії розвитку Почаївської об`єднаної громади» за фінансової підтримки міжнародного фонду «Відродження».
Після завершення реєстрації поданих проектів експертне оцінювання визначить проекти-переможці, які будуть профінансовані з міського бюджету і впроваджені в Почаївській об’єднаній громаді протягом цього року.
Підготувала інформацію Світлана Ситнікова

асистент проекту «Експертна підтримка впровадження Стратегії розвитку Почаївської об`єднаної громади».

Немає коментарів:

Дописати коментар