середу, 12 вересня 2018 р.

Як врятувати Тернопіль від "чорнухи"


Чули вислів: «Хочеш заробити мільйон, то напиши та видай книжку про те, як заробити мільйон»? Так от сьогодні моя ще юна, але давно не хитка натура, була вражена від тексту в одній з місцевих газет під назвою «Як врятувати Тернопіль від передвиборчого політиканства і популістів». Заголовок зігрів душу. Подумала: «О, крокуємо ми таки у правильному напрямку. Людям потрібно пояснювати, що їх чекати під час виборів, щоб вберегти здоровий глузд та дати можливість обирати з розумом». 
Це я так думала секунд 30. Потім вирішила, що треба подякувати автору, за позицію. Та от біда: журналіста такого ніхто в Тернополі не знає. В групі для медіа його теж нема. Хоча його окрім цієї газети ще десяток сайтів процитувало. Може ви, колеги, знаєте пана Ігоря? 

Бо я ж хотіла щиро подякувати за чудовий зразок того, як можна, прикриваючись благими заголовками, маніпулювати думкою та переконувати читача, опираючись на «якісь там дослідження», що Надалу альтернативи немає. А все, що посміє «вилізти» - 100% популісти. 

Я це до чого? На нас чекають складні місяці... І не правда, що ВАШ (наш) голос нічого не вирішує, інакше б ВОНИ не публікували подібне! І, звісно ж, вкотре переконуюся, що без реального підпису автора під текстом – сміло можна викидати його у спам.

п.с. якби не інформацію про власників цього медіа, яка сьогодні потрапила на очі, можливо б, і утрималася від роздумів. Та позаяк прізвища усім знайомі... Загалом, далі буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар