середу, 3 липня 2019 р.

Василь Мартюк про свою програму


Що ми хочемо зробити для округу та країни:
1. Забезпечити стабільний економічний розвиток громад. Створити сприятливі умови для ведення малого бізнесу, замість дотування олігархічної системи. Підприємництво – це основа середнього класу та стабільності країни. Лише економічно сильні держави перемагають у війні та стають лідерами. 
2. Зберегти українське село, забезпечивши комфортні умови та широкі можливості для його жителів. Сприяти трансформації населених пунктів у сучасні SMART-містечка та громади. Підтримати кластерний розвиток регіонів через формування реальних стратегій розвитку громад та сільських територій.
3. Стимулювати розвиток нішевих галузей сільського господарства – ягідництво, овочівництво, бджільництво та інші. Україна має стати світовим лідером цих галузей. Популяризувати сімейні ферми, кооперативи, підтримати переробку з подальшим прямим експортом.
4. Покращити стан освітніх, медичних та культурних закладів, використовуючи сучасні технічні засоби та обладнання. Забезпечити доїзд дітей до опорних навчальних закладів із малих сіл.
5. Посилити контроль за ефективністю та прозорістю діяльності комунальних підприємств з водопостачання та утилізації ТПВ. Ініціювати їх систематичний аудит для збільшення прибутковості та якості надання послуг. 

Немає коментарів:

Дописати коментар