вівторок, 4 серпня 2020 р.

7 років бездіяльності виконавчої служби

...то так як 10 раз бути вагітним. Міністерство юстиції України, Вас і Ваших працівників Міністерство внутрішніх справ або не поважає і не сприймає вашу роботу або кругову поруку в м.Івано-Франківську ще ніхто не відміняв!

Друзі, наперед перепрошую, бо далі буде багато тексту. Тут по іншому неможливо!
Не тільки для себе стараюся, адже моя справа, прожитий досвід, те через що я пройшов - це прецедент, котрий неодмінно приведе до очищення виконавчої гілки влади як мінімум в одному (конкретно описанному) місті, від недобросовісних «спеціалістів своєї справи».
Саме вони тягнуть нашу державу у прірву, щодня псуючи життя нам, простим українцям, котрі їм за це платять космічні заробітні плати, оплачують відпустки, преміальні, надбавки (за ранги, звання, інтенсивність, непосильні вклади у розвиток … і т.д.). Вважаю що очищення влади від подібних хрунів - це одне із найголодніших завдань !!!

ДРУЗІ, Я ЙДУ НА ЗАВЕРШЕННЯ СВОГО 10-тирічного ЦИКЛУ МУК ТА ПОНЕВІРЯНЬ ВЛАДНИМИ КАБІНЕТАМИ І Я ДОВЕДУ ЦЮ СПРАВУ ДО ЛОГІЧНОГО І СПРАВЕДЛИВОГО ЗАВЕРШЕННЯ!

Міністре Юстиції України, Denis Malyuska, знову продовжую описувати та інформувати Вас особисто про свою багаторічну БОРОТЬБУ з неповороткою державною системою, з системною корупцією, круговою порукою, «кришуванням», упередженістю, фальшуванням понять та принципів, злісного невиконання закону… Все це про одну із міських виконавчих служб вашого структурного підрозділу (детальніше все майже покроково неодноразово описував в розділах та чисельних заявах Вам), а саме: #ПРО_ІВАНОФРАНКІВСЬКИЙ_МІСЬКИЙ_ВІДДІЛ_ДЕРЖАВНОЇ_ВИКОНАВЧОЇ_СЛУЖБИ.

Усі порушення щодо протиправної бездіяльності я детально розписував як мінімум на 42-двох аркушах паперу та неодноразово надсилав Вам, а перед тим Вашому попереднику, а ще раніше попереднику Вашого попередника … До слова, в мене курсові роботи, які я захищав на відмінно, були коротші ніж опис усіх злісних помилок у моєму виконавчому провадженні № 36862996, котрі умисно допускали і систематично вчиняли державні виконавці та їх керівники. Ці посадовці дотепер у своїх кабінетах, ба більше, намагалися ВИЩЕ просуватися кар’єрними сходами в структурі Міністрерства Юстиції України. Маючи усю повноту ВИКОНАВЧОЇ ГІЛКИ ВЛАДИ в Івано-Франківському відділі державної виконавчої служби у своїх руках - витворяють всі ці безчинства, мабуть, не в одному моєму виконавчому провадженні.

Я НЕ РОЗУМІЮ КУДИ ДИВЛЯТЬСЯ І ЧИМ ЗАЙМАЮТЬСЯ: Управління внутрішньої безпеки, Управління з питань запобігання та виявлення корупції, Департамент внутрішнього аудиту, Департамент персоналу!!! Мої слова не пустий крик про несправедливість. Усе підтверджено та закріплено рішенням суду про протиправну бездіяльність данного відділу. Рішення якого у Вас десь там є, бо повторюсь, неодноразово Вам його надсилав !!! Чесно, хочу попроситися до Вас на роботу державним виконавцем щоб самотужки виконати РІШЕННЯ СУДУ І ЗАБУТИ ЦЕ ВСЕ ЯК СТРАШНИЙ СОН!

ПАНЕ МІНІСТРЕ, ТЕПЕР УВАГА! ВДУМАЙТЕСЬ В ЦЕЙ АБСУРД! ЯК МОГЛО АПРІОРІ ВИКОНАТИСЬ РІШЕННЯ СУДУ ПОКИ ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ МЕРТВИМ ВАНТАЖЕМ ВАЛЯЛОСЯ У СТІНАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ВІДДІЛУ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ, ЯКЩО НЕДАВНО МОГО ОППОНЕНТА В ЗАЛІ СУДУ В СТАТУСІ ВЖЕ ЙОГО АДВОКАТА ПРЕДСТАВЛЯВ ВАШ КОЛИШНІЙ ДЕРЖАВНИЙ ВИКОНАВЕЦЬ, ЯКИЙ ДО ЗВІЛЬНЕННЯ З ДЕРЖ.СЛУЖБИ ВІВ МОЄ ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ В СТАТУСІ «МОГО»ДЕРЖАВНОГО ВИКОНАВЦЯ, НА КОТРОГО Я НЕОДНОРАЗОВО СКАРЖИВСЯ ЗА ПРОТИПРАВНУ БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ У МОЄМУ ВИКОНАВЧОМУ ПРОВАДЖЕННІ !!!

Люди добрі, 10 років!!! Це вже забагато, правда ?! Скільки по закону дається часу на виконання рішення суду державним виконавцям? Правильно - 6 місяців! Інформую - в мене вже 96 місяців виконується рішення суду!!!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Міністерство внутрішніх справ, тепер і ви фігуруєте у моїй справі та неодмінно будете позначені у моїх дописах. Тепер це і Ваша справа. Особисто мною було дослідженно факт злісного невиконання та перешкоджання у виконанні рішення суду моїм опонентом. А саме: було встановленно та дослідженно один із фактів нецілеспрямованого використання особистих коштів у величезному розмірі, котрі мали б бути негайно, першочергово спрямовані на виконання рішення суду! За даним факто державним виконавцем було спрямовано заяву до Головного Управління національної поліції України в Івано-Франківській області з вимогою порушення кримінального провадження із внесенням відомостей до ЄРДР про кримінальне правопорушення ст.382 ч.1.

І тут найважливіше - відповідь, яку ми чекали 2 місяці дослівно: «В ході проведення перевірки під час неодноразово відвідування вказаної адреси, ВОРОТА ПРИВАТНОГО БУДИНКУ НІХТО НЕ ВІДКРИВАЄ, на залишені повідомлення не реагують.Опитати про викладені факти та у зв’язку з відсутністю даних, котрі б вказували на наявність кримінального правопорушення, внести матеріали до ЄРДР та вжити відповідні заходи реагування не надається можливим».
ГУНПУ Івано-Франківської області, ви серйозно ?! Це відповідь поліції чи служби газу, котра знімає дані з лічильників ?! Тобто: вам надали усю доказову базу, все готове, ви пішли під двері, походили, вам ніхто не відкрив і ви пішли назад, бо неможливо більше нічого зробити ?! Це завал.

Arsen Avakov, аж хочеться просити особисто вас. А давайте разом поїдемо за вказаною адресою і спробуємо як мінімум постукати в ту браму, можливо нам обом та й відкриють ?! Як так ваші підлеглі не поважають колег із сусіднього міністрерства ?! Вже на старті розслідування, не вірю в його неупередженість та об'єктивність!

Такого ж характеру була відповідь про подання заяви про вчинення злочину Івано-Франківським відділом виконавчої служби та його посадовими особами, на котру я також чекав більше 3-х місяців. А це загалом знову майже 6 місяців очікування!!!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Denis Malyuska, дане питання (очищення виконавчої гілки влади) я вже озвучував Володимир Зеленський
(Президенту України). Обіцяли, що зможу зустрітися з Вами. І НАЙГОЛОВНІШЕ НЕ ПРОСТО ЗУСТРІТИСЬ, а матиму можливість розповісти про бездіяльність, котра чинилася щодо мене в Івано-Франківському міському відділі викинавчої служби.

Пані @Юлія Мендель, пам'ятаєте Ви особисто в м.Тернополі у приміщенні Тернопільської ОДА по дорученню президента, котрий стояв поруч, записували мій номер телефону для, цитую: « подальшої координації дій». До сьогодні чекаю дзвінка 😌

Розумію, що моя справа порівняно з іншими є дріб'язком. Але хоча б з поваги до людини, яка за 10 років не здалася і продовжує боротись, можна знайти 5 хв. робочого часу для опрацювання питань. Ви ж розумієте, що усі реформи проведені і започатковані Вами, неможливо практично втілити у життя , якщо на місцях залишаються такі недобросовісні люди про яких я розповідаю. У більш цивілізованих країнах світу після вище написаного публічно, міністр, мабуть, особисто приїхав би до заявника. Маю надію ви мене нарешті почуєте і побачите це повідомлення, в котрому я Вас позначив. З нетерпінням чекатиму зустрічі. Дякую.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
P/s На запрошення друзів із Голос. Тернопіль мав нагоду особисто донести проблематику даного питання та заручитися підтримкою голови партії ГОЛОС Кіра Рудик, а також усієї парламентської фракції. Як показує практика, гуртом правду легше виборювати, особливо коли поряд такі сильні, світлі, незламні ЛЮДИ!

Якось так символічно на фотографії ми з Кірою Рудик стоїмо на площі Героїв Євромайдану, біля стели Героїв Небесної Сотні і згадую слова Шевченка Т. з останнього відео Сергія Нігояна, котре він записував стоячи на барикадах Майдану:
« Борітеся – поборите! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая! — з Кіра Рудик в Площа Героїв Євромайдану











Немає коментарів:

Дописати коментар