четвер, 22 жовтня 2020 р.

Віолета Салко - гідний кандидат

Віту Салко знають усі на Підволочищині. Її активність не має часових лімітів. Віта своїм ентузіазмом і наполегливістю заряджає інших. Вона не вміє відпочивати, поки не доведе справу до кінця. Щоб змінювати громаду на законодавчому рівні, Віта вирішила йти в кандидати на голову Підволочиської ОТГ. Жінка разом з командою однодумців хоче, щоб люди не були заручниками безвідповідальної та неефективної роботи чиновників, а могли впливати на діяльність органів самоврядування.
Уже 2 роки Віта - координатор “Центру громади Підволочиськ”, який є потужним майданчиком змін у районі. Місцем, де активні представники громади обговорюють та реалізують проєкти, щоб зробити своє містечко кращим. “Тільки тоді, коли кожний мешканець громади стане її активним учасником, ми зможемо побороти політичну байдужість”, - переконана Віта Салко.
25 жовтня відбудуться місцеві вибори. У Підволочиську неважко зробити правильний вибір. 
Про те, що робить Українська Галицька партія в Підволочиську Віта говорить коротко, але ємко.
Що ми робимо?
Волонтеримо Допомагаємо людям з інвалідністю, самотнім стареньким, багатодітним сім'ям. Залучаємо до проектів молодь та організовуємо для неї тренінги і майстер-класи. Співпрацюємо з польським Карітасом. Щороку організовуємо збір подарунків для дітей з малозабезпечених сімей до Дня Святого Миколая. Будуємо громаду Моніторимо проблеми мешканців, щоб контролювати роботу місцевої влади. Створюємо органи самоорганізації населення та допомагаємо вирішувати конкретні проблеми громади. Пишемо інформаційні звернення на ваше прохання. Надаємо безкоштовну юридичну допомогу. Покращуємо благоустрій Робимо життя у містах та селах комфортнішим: прибираємо парки, ремонтуємо дитячі майданчики, встановлюємо енергозберігальні світильники, дорожні знаки, смітники. Також малюємо пішохідні переходи на небезпечних відрізках доріг...

Немає коментарів:

Дописати коментар