пʼятницю, 1 жовтня 2021 р.

«Європейський тиждень сталої енергії» у Тернополі

2 жовтня у Тернополі відбудеться «Європейський тиждень сталої енергії» - масштабний захід, присвячений поновлюваним джерелам та ефективному використанню енергії у Європі і за її межами.
Право на проведення «Європейського тижня сталої енергії» у Тернополі наше місто вибороло у минулому році. Тоді, нагадаємо, представництво ЄС в Україні запрошувало органи місцевого самоврядування взяти участь у конкурсі на право провести в червні 2020 року офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергії в Україні, і завдяки послідовній та ефективній роботі у галузі енергоефективності, Тернопіль здобув перемогу у конкурсі. Проте, через карантинні обмеження подію довелося перенести на 2021 рік.

Тож уже цими вихідними Тернопіль стане столицею енергоефективності.

Офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергії 2021 в Україні відбудеться у суботу, 2 жовтня, на Театральному майдані Тернополя. Початок о 14.00 год.


Ключовим елементом тижня стануть візити до котельні, модернізованої за підтримки ЄБРР (вул. Лесі України, 4) та до котельні, яка працює на пелетах, модернізованої за підтримки NEFCO та Фонду E5P (вул. Романа Купчинського, 14-А)

Немає коментарів:

Дописати коментар