середу, 27 липня 2022 р.

«Подільсько-Волинська Січ» збирає друзів.

Усі ми козацького роду. В єдності наша сила.
«Подільсько-Волиньска Січ» збирає друзів.
Липень 2022 р.
На кордоні Хмельницької та Тернопільської областей військово-патріотичний козацький наметовий табір «Подільсько-Волинська Січ» приймає юнь зі всієї України. Мета – національно-патріотичне виховання підростаючого покоління. Друга таборова зміна зібрала чималу кількість дітей, для яких, окрім вишколу, проводилися цікаві конкурси, виставки, різноманітні розваги та концертна програма. Діти мали можливість зануритися в атмосферу мужньої любові до України, загартувати тіло і дух, навчитися виживати в дикій природі.
Завдяки дирекції Гайворонського міжшкільного навчально-виробничого комбінату під керівництвом Іщука Сергія Івановича, яка фінансувала витрати на транспорт та пальне, десять дітей з міста Гайворон, що на Кіровоградщині в супроводі викладача курсу «Захист Вітчизни» Трачука Анатолія та отамана полку імені Івана Сірка, ГО «Шляхетні козаки України імені Віталія Ракуленка», полковника УК Джуса Петра мали змогу прийняти участь у другій таборовій зміні. Голова КСП «Перемога» Пойда Віталій Васильович надав допомогу продуктами харчування та фінансував інші витрати. Щира всім подяка.
Наразі Січ збирає своїх друзів, зустрічає гостей. Шануючи козацтво минулого, ми повинні показати, яким є козацтво сучасне. На щастя, маємо достатньо патріотичної молоді. Та в наших силах сприяти, щоб її ряди розширювалися, адже на таких людях і триматиметься Україна.
https://youtu.be/DWy7fuB36vE

Немає коментарів:

Дописати коментар