вівторок, 5 грудня 2017 р.

Олег Ущенко про фільм "Кіборги"



пішла спека навколо "Кіборгів". хто тільки не схрещував шпаги навколо цього фільму за ці дні. одні доводять, що то не Голлівуд, другі - не шедевр, треті захоплюються цим фільмом. а між тим нічого страшного не відбувається. українське кіно прокидається від летаргічного сну. з'являються проекти, які цікаві масовому глядачеві. ми не звикли до цього стану.
спочатку совок навчив нас любити все на що вказувала партія, потім очевидно для того, щоби Україна як самостійна держава не розвивалася повноцінно, українське кіно тупо знищили, залишивши замість галузі жалюгідну імітацію за дуже великі гроші. і тут хворий, який вже майже вмер, зробив кілька подихів. при чому кожен подих все глибший. а це значить, що він виживе.
люди, не ведіться на всі ці доводи, що "Кіборги" - не Голлівуд. ну і що? не інтертеймент? так у нас його і не має. "Кіборги" - просто класний фільм. сходинка до шедеврів у майбутньому. так, що нікого не слухайте. купуйте квиточки і йдіть на фільм.
амінь! 
Олег Ущенко

3 коментарі:

  1. Олег Ущенко
    11 год ·
    Біблія попереджає, що не можна творити собі кумира, тому постараюся виразити різні думки:
    так, "Кіборги" - не екшн, у комерційному розумінні цього жанру, то не ентертеймент. але це достойний фільм, який треба неодмінно подивитися. все, що знімалося в сучасній Україні до "Кіборгів", за виключенням поодиноких стрічок, то була лише репетиція.
    а тепер ми можемо сказати гордо і гонорово:
    - в Україні є своє кіно!

    ВідповістиВидалити
  2. Олег Ущенко
    3 год ·
    отже, "Кіборги" за вихідні (то їх перший weekend) зібрали 8,2 ляма. це рекорд зборів серед укрфільмів!
    "Дзідзьо" - 7,6 ляма. загальні збори - не повні 22 лями
    "Сторожова застава" - 6,3 лями. загальні збори - не повні 19).
    "Кіборгам" пророкують 25-30 лямів загальних зборів.
    за три роки Україна, в умовах нинішнього клубка "непоняток" навколо свого кіно, дала 3 успішні стрічки.
    м'яко кажучи, це дуже хороший результат. а тепер уявіть, який піде шквал хороших українських фільмів після того, коли клубок з "непонятками" розмотається.
    я навмисне слово "непонятки" взяв у лапки, бо все там давно зрозуміло )))

    ВідповістиВидалити
  3. Альбина Ахметова
    1 хв ·
    После "Киборгов", все-таки напишу. Честно сказать, мы с мужем пили во время просмотра. Я - вино, он - пиво. С моим русским мужем. Он плакал в финале, а я нет. Он плакал над украинцами. Я на братишках все выплакала, видимо, поэтому для меня просмотр легче прошел. Аэропорт держала десантная бригада моего брата. Погибшего еще задолго до этого, в Шахтерске. Смотрела я и думала, что украинцев погубит их доброта. Все-таки во мне есть татарская жестокость, хладнокровная и проверенная, которая неплохо разбавляет украинскую наследственную доброту. Вот честно, я бы этих тварей пленных не то, что не кормила, не лечила, на опыты бы пускала. Рука бы не дрогнула. Меня прямо корежило, когда я видела эти сытые и вылеченные рожи, которые передавали той стороне в целости и сохранности. Может, в этом украинская ошибка? Может, как моего братишку, с вырезанными глазами, ушами и полуотпиленной ногой? И не только... Видимо, там такие страшные бабы, что они пленных мужиков насиловали. Даже не видимо, а так и есть... Все, надо остановиться...Все, все спокойны.

    ВідповістиВидалити