пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

Як перемогти в економічній війні

Саме економічним показником Велика Україна зможе виграти війну на Сході. Так вважають тернопільські підприємці, які отримали відзнаки за сумлінну сплату податків та з нагоди Дня підприємництва.
 Один з тих, хто своєю місією бачить економічний розвиток держави, є Сергій Мельник.
 “Коли ми покажемо економічний розвиток, чи навіть прорив – якщо хочете – то люди на Сході обиратимуть життя в Україні навіть на чисто інстинктивному рівні. Адже ніхто не хоче жити погано.
Всі прагнуть змін на краще, – прокоментував Сергій Мельник. – Тому ми, підприємці, своєю участю, розвитком соціально відповідального бізнесу, сумлінною сплатою податків маємо стати локомотивом економічних змін у державі”.

 За його словами, визнання державою участі бізнесу в її розвитку – цього замало. Важливо, щоб держава бачила в підприємцях партнерів, а не тільки тих, хто повинен наповнювати бюджет. А для цього мають бути створені лояльні податкові умови, розумна кредитна політика, які дозволятимуть бізнесу стабільно розвиватися, а також – двосторонній зв’язок між тими, хто сплачує податки і тими, хто розпоряджається бюджетними коштами
 Як відомо, день підприємництва відзначають в Україні в першу неділю вересня.
Джерело http://www.golos.te.ua/serhij-melnyk-cumlinna-splata-podatkiv-zaporuka-nashoji-peremohy-v-ekonomichnij-vijni/

Немає коментарів:

Дописати коментар