середу, 19 січня 2011 р.

Справа про «секретність» місцевого бюджету триває

Ухвалу Теребовлянського суду про відмову відкриття провадження на неправомірні дії колишнього Голови Теребовлянської міської ради Івана Шабата скасовано.

20 грудня 2010 року у Львівському апеляційному адміністративному суді відбувся розгляд апеляційної скарги Тернопільської міської організації «Адаптаційний чоловічий центр».

Суд частково задовольнив апеляцію Тернопільської міської організації «Адаптаційний чоловічий центр» визнавши дії Теребовлянського суду неправомірними та направив справу до суду першої інстанції для продовження її розгляду.


Нагадаємо, що Іван Шабат на запит Тернопільської міської організації Адаптаційний чоловічий центр про витрати бюджету зазначив, що запитувана інформація є конфіденційною та може бути надана лише на вимогу суду. У відповідь, громадські активісти подали позов на неправомірні дії Голови Теребовлянської міської ради. Детальніша інформація на http://www.polepravdy.te.ua/?page=news&newsid=732&sub=. Справа про відкритість бюджетної інформації триває. Громадськість планує вести боротьбу до повного визнання факту публічності бюджетної інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар