суботу, 5 лютого 2011 р.

«Історична пам'ять грузинів на добро є надзвичайно тривалою», – Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Грігол Катамадзе

Грігол Катамадзе висловив жаль, що перебуває на Тернопіллі лише один день, оскільки йому ще не доводилося відвідувати нашу область. Він підбив підсумки зустрічі із керівництвом області та міста, висловлюючи сподівання, що партнерство міст-побратимів Тернополя та Батумі  переростуть також у співпрацю між Тернопільщиною та Автономною республікою Аджарія, столицею якої є Батумі.
- Наші регіони можуть повноцінно і взаємовигідно співпрацювати. Грузинська сторона зацікавлена в інвестиціях з боку України у готельний бізнес, грузинські ж інвестори мають інтерес до сільського господарства України, у тому числі і Тернопільщини. З почутою з уст керівництва області та міста інформації  впевнений, що багато спільних  проектів може бути і у сфері туризму, – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Грігол Катамадзе.
Особливу подяку він висловив мешканцям Тернопільщини за активну підтримку Грузії у часи непорозумінь із Росією у 2008 році.
- Істориична пам»ять грузинів на добро є надзвичайно тривалою. Грузинський народ завжди пам»ятатиме щиру солідарність українців та їхню підтримку цілісності Грузії.  Наші народи багато що пережили і завжди один одного підтримували. Грузія пройшла складний шлях реформ. Ми готові поділитися своїм досвідом, щоб ваша нація не повторювала наших помилок . Завжди мудро вчитися на чужому досвіді. Ми готові до співпраці та дружніх відносин, – наголосив Грігол Катамадзе.

Немає коментарів:

Дописати коментар