неділю, 9 жовтня 2011 р.

“Секта у парку – це спецпроект масонів по розколу української церкви” – отець Анатолій Зінкевич


Невизнана релігійна громада в найбільшому парку Тернополя – спецпроект масонів по розколу української церкви. Про це Gazeta.ua заявив настоятель православного Свято-Троїцького духовного центру Київського патріархату отець Анатолій Зінкевич.

Центр розташований недалеко від місця, де збирається громада.
„Коли ще тих сектантів четверо було, я з одним з них говорив. То була група, яка спочатку до Джублика їздила. Пояснювали мені, що до нас в парк переїхала та сама Матір Божа, яка там була. Як то переїхала? Їй що тут квартиру дали, що вона переїхала? Богохульство! Там пару жіночок розказують, що Богородиця з ними постійно говорить. Дає поради на всі випадки життя, навіть як їсти варити, і скільки солі сипати. Ті ж жінки поставили руку на хлопців, і нібито зробили їх священниками. Це нездорові люди”, — зазначив він.
Отець порівняв тернопільську релігійну групу з Білим братством. Каже, що активісти секти прикриваючись релігією вербують людей, і виманюють в них гроші. Їх, за словами отця, підтримують масони, аби внести розкол в християнське суспільство.

“Це чиряк на здоровому тілі. Добре, що міська влада набралася відваги його видалити. Тільки ж треба діло до кінця довести. Зруйнувати все що залишилося, поставити охорону, не давати можливість там збиратися. Частину, можливо, примусово пролікувати – ми ж в цивілізованому суспільстві живемо”, — наголосив священик.
Нагадаємо, що 30 вересня тернопільські комунальники разом з міліцією та рятувальниками спробували демонтувати каплицю місцевої релігійної громади, яку не визнає жодна традиційна конфесія. Зробити це вдалося лише за допомогою міліції та загонів “Беркуту”. Тернопільські сектанти продовжують молитись серед руїн.
Андрій ЯНОВИЧGazeta.ua

    Немає коментарів:

    Дописати коментар