вівторок, 27 серпня 2013 р.

Мирослав Гочак - голова СКУМО

Першим головою Світового конгресу українських молодіжних організацій офіційно обрано МИРОСЛАВА ГОЧАКА. Як він сам заявив на офіційному відкритті Конгресу: «Від завтра ми стаємо світовою надбудовою.
За останні 2 роки ми не з’їжджаємося раз на рік, а, буває, 8-9 разів і не тільки в Україні. На сьогодні ми виграли на 15 проектів і отримали фінансування приблизно в 400 тисяч доларів.Співпраця з молодіжними організаціями України є процесом, який ми розпочали кілька років тому. В кожному з наших проектів нам допомагають ГО з України і ми намагаємося пропагувати активність молодіжних організацій.

Третій рік підряд відбувається форум молодої діаспори, і сьогодні діаспора є найбільшим лобістом українських інтересів за кордоном. Також молодь є більш адаптована до викликів сучасного суспільства. Саме тому дуже важливим сегментом нашої роботи, є сприяння поширенню інформації про роботу української діаспори. Сподіваємось, що після проведення форуму тернопільська обласна та міська рада ухвалять свою програму співпраці з українством діаспори."
Знимка та інформація з офіційної сторінки СКУМО Пряма мова Мирослава Гочака

Немає коментарів:

Дописати коментар