середу, 13 липня 2016 р.

Транспорт з вантажем від ГО "Схід та Захід єдині" стартував на фронт. Тернопіль-Авдіївка...




Вчора ми повідомляли нашим читачам що 13 липня 2016 року на театр бойових дій вирушає черговий транспорт з вантажем від ГО "Схід та Захід єдині".
За кермом наша Євдокія Романчич з Коломиї. Завантаження почали з самого ранку. Координатор групи по західній Україні Василь Конько розпланував все заздалегідь. Помагали йому сьогодні активісти Олег Тимошенко та Ярослав Брилінський. Напередодні були виготовлені мясні вироби ковбаси, хлібці це з сировини що нам надало підприємство Івана Чайківського ПАП "Агропродсервіс" - головний офіс підприємства знаходиться у селі Настасів що на Тернопільщині. Сировина це 220 кілограмів свіжої свининини. Переробкою займалось приватне підприємство яке очолює Олег Островський з древніх Микулинець. Окрім того ГО "Схід та Захід єдині" придбали в знаного виробника ТМ "Юник" їхньої продукції. Загалом на цей раз на фронт поїхало 500 кілограмів мясних виробів. Для одного підрозділу що на передовій наш давній друг та благодійник Іван Баралдін (керівник магазинів побутової техніки «Орбіта» і «Мегалюкс» що у Тернополі), надав новий холодильник фірми Whirlpool, дуже дякуємо пане Іване. Окрім того в переліку свіжа городина (капуста, морква, буряк, цибуля, молода картопля, кавуни і інше тощо) все це завдяки нашим друзям підприємцям на ринку Тернополя, особлива подяка Борису - кримчанину, колишньому військовику авіатору. Загальна вага городини теж 500 кілограмів. Свіжі курячі яйця (8-м великих ящиків) від колективу птахофабрики Тернопільської ПАТ ДОБРЕ ЯЙЦЕ де керівником пан Петро Сачик, пане Петре - дуже вдячні !



















































































Ну а тепер про урочисте ! Сьогодні після завантаження прямо в "польових" умовах біля машин - нашій подрузі Євдокії Романчич ми вручили посвідчення ГО "Схід та Захід єдині". Нашого полку, прибуло - сказав Василь Конько. Вітаємо Євдокіє !!! До слова в цей рейс вона "пече" з своїм сином (добрий буде козак), а ще з кореспондентом "Громадського Радіо" Анастасією Шибіко. Алла Чонгар привітала подругу Євдокію в такий урочистий день врученням шеврону "Побратими України" (га... і я для майбутнього музею ГО "Схід та Захід єдині" отримав такий же самий !). Для підприємця з Коломиї Василя Гнідана передали грамоту-подяку, це на його авто Євдокія, ганяє на фронт...
На загал, ще раз дуже дякуємо усім благодійникам групи хто долучився. Слава патріотам України !

Вантажі будуть розвезені по передовим опорним пунктам наших військ. Займеться цим сама Євдокія та наша "Ромашка" Вікторія Фетісова. Згодом читайте повідомлення на сторінці групи.  Хто хоче допомгти нам, завжди будемо раді. Зголошуйтесь ! Передова чекає ! Допоможемо армії разом !

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

(фото автора, Олега Тимошенко та Василя Конька)

13 липня 2016 року


P.S. Ми могли запакувати машину Євдокії Романчич і більше, але вона має ще завантажити по дорозі на фронт двигун для автомобіля в один з підрозділів на передовій. Отож рейс Тарнопіль - Авдіївка, стартував ! Щасливої дороги друзі і удачі !

Немає коментарів:

Дописати коментар