неділю, 5 липня 2020 р.

Магістри отримали дипломи в Збаразькому замку

Вручення дипломів вважається доброю традицією Тернопільського національного економічного університету. Цьогоріч випускників юридичного факультету вітали на території могутнього Збаразького замку.
Перлина історико-культурної спадщини додавала особливого шарму до урочистої події. Випускники юридичного факультету та їхні батьки мали честь і приємність почути справедливі й теплі слова на свою адресу. 

Із вітальним словом виступив декан юридичного факультету Сергій Володимирович Банах, побажавши кожному реалізувати себе у професійній сфері, ніколи не зупинятися в осягненні нових горизонтів та щодня перевершувати самих себе.
Очільник факультету закликав випускників своїм прикладом пропагувати ідеї духовності, гуманізму, загальнолюдських цінностей, філософію мудрості, добра та благородства. 

Церемонію вручення продовжив Перший заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України Грищук Максим Олександрович, який побажав випускникам повірити у їхню силу, іти до своєї мрії та досягати успіху на їхньому життєвому шляху. 

Слова вдячності звучали від самих випускників, які запевнили, що свої щоденні зусилля спрямовуватимуть на розбудову незалежної України, стануть гідними продовжувачами історії факультету та університету, а невтомна праця сприятиме утвердженню України у європейському просторі. 

Кращі магістри отримали подяки та подарунки від ректора за досягнення у навчанні, активну життєву позицію та збереження славних традицій університету. 

Витончену аристократичну атмосферу свята створив талановитий інструментальний квартет Еsperanto. Емоційно зворушливим виступом була пісня "Мама", яку виконала студентка групи СР-31 Гречин Наталія. 

Завершальним акордом церемонії був виступ креативного гурту Tvorchi (фіналістів відбору Євробачення). 

Щиро вітаємо наших випускників, бажаємо успіху та наполегливості. Адміністрація університету та факультету впевнена, що випускники своєю творчою та професійною діяльністю виборюватимуть славу та захищатимуть честь alma mater в усіх сферах державного будівництва. Випускники завжди керуватимуться принципом пріоритетності прав і свобод громадянина, повсякчас ставатимуть на захист його честі і гідності!

Немає коментарів:

Дописати коментар