середу, 14 квітня 2021 р.

ГУ ООЧСУ розпочала чергову кампанію захисту України

 

Головна Управа Організації Оборони Чотирьох Свобід України започаткувала чергову кампанію захисту України у відповідь на московську ескаляцію своєї семилітньої війни проти України.

Головна Управа вислала декілька обіжників цього тижня своїм членам, закликавши їх звернутися до своїх сенаторів і конгресменів з проханням підтримати Україну в цьому нелегкому часі відновленої російської агресії.

Між запропонованими точками розмови, Головна Управа згадала такі теми:

• Президент Байден вже висловив сильну підтримку Україні та попередив Росію не підсилювати вже небезпечний стан, який вона створили в Україні.

• Лідери вільного світу та НАТО також висловилися так само про ці гарячі події на сході України.

• Напередодні 30-ої річниці Державної Незалежности України, Москва намагається знову поневолити Україну в своїй тюрмі народів.

• Запросити своїх обраних посадовців стати спів-спонсорами законопроекту “Ukraine Security Partnership Act.”

• Запросити своїх обраних посадовців стати спів-спонсорами запроєктованої  Конґресової Проклямації  з нагоди 30-ліття Державної Незалежности України, яка наголосить на стартегічних відносинах між Україною та США, засудить Москву за чергове намагання поневолити Україну, та підтриматиме включення України до НАТО. Така державна заява від США може запобігти московським планам подолати незалежність України.

Головна Управа порадила своїм членам координувати свою участь у цій кампанії з Українською Національною Інформаційною Службою у Вашінгтоні, та іншими громадськими організаціями, щоби показати загальний гормадський характер цієї преважливої дії.

У цьому коротком часі, Головна Управа ООЧСУ вже зазнала успіх  в тому, що один із перших законодавців який відгукнувся на цю кампанію був Сенатор Боб Менендез із Нью-Джерзі, великий приятель і захисник незалежної України. Менендез, один із спонсорів “Ukraine Security Partnership Act,” заявив, що він зробить все можливе, щоби не допустити до загибелі України як незалежної держави. Згодом Конгресмен Билл Паскрел з Нью-Джерзі також долучився до цієї акції, закликаючи вільний світ створити об’єднаний фронт проти насильної Росії, щоб захистити Україну.

Головна Управа закликає своїх членів та всю громаду активно включитися до цієї надзвичайно важливої кампанії.

 

Слава Україні!

За ГУ ООЧСУ       Микола Грицковян   голова     Ігор Длябога  секретар

                                                                                                         

1 коментар: