четвер, 8 квітня 2021 р.

Семінар Мережі кіноклубів Docudaus UA

Доценти Надія Іванівна Білик й Ольга Володимирівна Блашків взяли участь у семінарі: «Як просувати свій кіноклуб у Facebook та залучати людей на події без реклами»
6 квітня 2021 року за сприяння Мережі постійно діючих кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA проведено семінар на тему: «Як просувати свій кіноклуб у Facebook та залучати людей на події без реклами». Просвітницький захід модерували Інна Кондратьєва, координаторка онлайн-розвитку Мережі DOCU/CLUB, і Дарина Попова, SMM (digital) менеджер Мережі DOCU/CLUB.
Учасники семінару, серед яких були й доценти кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності ЗУНУ Білик Надія Іванівна та Блашків Ольга Володимирівна, набули професійних навичок і знань щодо комунікації у Facebook. Зокрема йшлося про рушії успіху в соціальних мережах, як створити сторінку у Facebook, як залучати людей на подію, як бути цікавим аудиторії, як створити контент, які фото обрати для ілюстрації події, як оформити пост у фірмовому стилі тощо. Ці та інші поради були актуальними та корисними для фахівців у галузі комунікацій.
Семінар для викладачів кафедри відбувся за сприяння Тернопільської кінокомісії, при якій діяльність Кіноклубу Docudays UA модерує Володимир Ханас. Варто зазначити, що цей навчальний курс для Мережі DOCU/CLUB профінансовано посольством Швеції в Україні.
Більше інформації про діяльність Кіноклубу Docudays UA за посиланням: https://www.facebook.com/cinemaclub.docudays

1 коментар: