пʼятницю, 31 грудня 2021 р.

Молитва напередодні Нового 2022 року

Милосердний Господи, напередодні Нового 2022 року ми дякуємо Тобі за Твою ласку, любов, добро, терпіння і втіху, які Ти щедро дарував нам через Свого Однородженого Сина, а нашого єдиного Спасителя Ісуса Христа, впродовж року, що минає. Ми щоденно перебували під Твоєю опікою. Ти вислуховував наші молитви і давав нам те, що було добрим для нас. Ти все провадив нам на добро. У немочах і випробуваннях Ти зміцнював нашу віру і запевняв у Своїй незмінній присутності поруч нас. 

Ісусе Христе, Ти освячував нас Своєю правдою - Твоїм Словом, насичував нас Своїми життєдайними дарами – правдивими Тілом і Кров’ю у Господній вечері на відпущення наших гріхів і зміцнення нашої віри. Ти давав нам силу триматися благословінь нашого Хрищення і не збочувати на манівці. Ти наділяв нас привілеєм долучатися до поширення Твого Євангелія – сили Божої на спасіння, і підтримувати його проповідування своїми пожертвами, часом і талантами, які Ти нам дав. 

Просимо Тебе, Господи: у Новому році наблизь нас ще більше до Себе. Дай нам мудрості триматися дороги святості, побожності та праведності, щоб Твій правдивий мир був нашим скарбом і радістю. Поблагослови проповідування в нашому місті (селі, краї, Україні) Євангелія, щоб кожен міг пізнати Тебе, як Свого Викупителя і Спасителя. Дай нам, що пізнали Твою славу тут, на землі, одного дня розділити її з Тобою у Царстві небеснім. Дай нам сили вірно служити Тобі і ближнім. Поблагослови нас побожністю, святістю, правдивими чеснотами і всім, що добре в Твоїх очах. Захисти нас від ворогів і недругів. Поблагослови наше військо, всіх захисників України, дай їм мужності і відваги, спаси і помилуй. Заради Ісуса Христа, амінь!

Немає коментарів:

Дописати коментар