понеділок, 30 травня 2022 р.

Дебют Дарини Степанкової

 

Хух. Ну що ж. З Богом.

Це у мене вперше. Зовсім вперше. Дебют, так сказать.
Всі причетні до цього фільму - герої!
Істоія Марії Штепи актуальна як ніколи. Минають роки, пишуться що хвилини сторінки історії, проте, на жаль, все повторюється. Гореїчні вчинки дівчат та хтопців мого віку перехоплюють подих, доводять до сліз. Душу розриває.
«Коли я оглядаюсь назад, охоплює відчай, розчарування, але аж ніяк не каяття. Думаю, що за таких умов вчинила би так само і теперішня молодь. У нас тоді не було вибору.» це слова пані Марії! І це правда. Неймовірно пишаюсь тим, що і справді так як чинили ті молоді безстрашні люди, так само чинить і теперішня молодь.
Коли готувались до знімального процесу та коли знімали, відчувала що пережили тоді люди. Думала що відчувала. Бо тільки зараз, коли все прийшло до нас, повномасштабно, дійсно почала розуміти.
Знімали ми майже рівно рік тому. І певно здогадувались що історія повториться, проте не вірили що все ж доведеться це все пережити і самим.
На жаль, історія губить імена багатьох героїв. Проте їх треба знати! Треба знати герої поіменно.
Вже знімають та будуть знімати ще більше про героїв теперішньої війни, про їх істоії.
Але до того тре краще дізнатися про наше минуло.
Дуже вдячна за таку неймовірну можливість доторкнутися до історії, Алла Пані Maria Yaremchuk Volodymyr Khanas! Безмежно вдячна всім, хто на майданчику допомагав мені вчитися! Max Melnyk Роксолана Ковалюк Bogdan Maksymenko Александр Пасичнюк Olexandr Onukevich Bohdana Piddubnyak
Та ще багатьом, хто був на майданчику, був мені партнером! Всім і кожному окрема дяка.
Та, безумовно, неймовірна вдячність пані Марії Штепі та кожному зі згаданів у фільмі, а також кожному не згаданому з героїв історії нашої України!
Друзі та колеги не судіть строго. Проте пишіть робочу критику!)
Гарного перегляду

Немає коментарів:

Дописати коментар