понеділок, 23 травня 2022 р.

Допомога жителям Макарова

Нещодавно відвідали жителів містечка Макарів, Київської області, що були окуповані російськими орками від початку війни.

Нас нічого не лякає, навіть в дощ та негоду ми виїзжаємо до тих людей, де потрібна наша підтримка. Разом з вами друзі, ми просто робимо можливе і неможливе!
Жителі містечка по трохи вже відновлюються. Ми були вражені їх силою духу та почуттям гумору, навіть в таких складних умовах. Те що вони пережили це просто жах. Але вони тримаються. Адже таким людям потрібна не тільки допомога з передачею їжі чи гігієни, але й добре слово, наші посмішки та обійми. Це важливо зараз для кожного з нас. Просто сказати, Дякую, що ти є і ти живий!
Величезна подяка від усіх жителів та нас за так щиро наданий та з любов'ю випечений смачнющий хліб від Инна Солнцева та її кондитерської студії у м. Київ, люди всю війну печуть і розвозять хліб усім хто потребує.💪
Вдячні друзям з Австрії Julia Ivanova Liusia Lares Barinova та ГО " Військові капелани" за злагоджену спільну працю.
Natalya Lavrentik та Громадський проект " Допомога Україні Ініціатива Філлах" за турботу про нас.
Дякуємо компанії May - Ukraina та Тетяні Морозовій за смачний чай☕ який з задоволенням смакують і військові і цивільні люди.
Дякуємо нашій режисерці Maria Yaremchuk та ГО " Рушійна сила" Віктор Надточій за фільмування та ідеї, за газети з корисною та цікавою інформацією.
Дякуємо нашим постійним перевізникам Сергій Грудаков та Вячеславу Кратюку які невтомно доставляють і нас і нашу допомогу.
Дякуємо всьому колективу ГО ПОЛЬОВА за плідну працю 24/7.
Дякуємо усім небайдужим Українцям! Разом ми сила!
Нас не здолати!
Вперед до Перемоги разом!
Слава Україні!
Україні бути завжди!

Инна Ханас разом з Maria Yaremchuk та 
ще 13

Немає коментарів:

Дописати коментар