суботу, 28 травня 2022 р.

Вбито Романа Михайлишина


Тернопільська земля з глибоким сумом висловлює щирі співчуття з приводу героїчної смерті відданого воїна, патріота, вірного присязі та СИНУ українського народу - старшого солдата Михайлишина Романа, навідника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти , який загинув виконуючи бойове завдання по стримуванні російської агресії неподалік м. Попасна Луганської області, захищаючи незалежність України.
Співчуття родині героя.
Вічна пам’ять!
Герою слава!
Слава ВДВ!
Ми відімстимо! Смерть російським вбивцям і окупантам!

1 коментар:

  1. Терпів довго, не хотів, щоб говорили, що не даю "владі" працювати. Сьгодні терпець урвався!
    Можна простити слабакам, бездарам: вулицю Б. Лепкого, повне зупинення розвитку громади, але не можу простити, як сьогодні, так звана, "влада" організувала зустріч Героя - Михайлишина Романа. Я переконаний, що такої зневаги не було в жодному населеному пункті України, де привозили Героїв, які загинули, захищаючи українців від рашиської навали.
    Коротко, як все відбувалося. На кільці біля лікарні жителі селища на колінах зустрічають Героя. По середині стоїть один священик о. Петро. Автомобілі з тілом Романа проїхали не зупиняючись на подвір'я, де проживав наш Герой. Всі були спантеличені, чому не зупинився автомобіль з тілом біля священика і чому не було відправи? Я відразу пішов за автомобілем, а велика кількість людей разом з священиком залишались на місці. Домовину з тілом поспіхом витягнули з машини і занесли до квартири, хоча я намагався їх зупинити. Нічого не вийшло.
    Потім до під'їзду Романа разом з людьми підійшов священик, деякий час вони стояли і отець Петро не знав, що має робити. Після чого помолилися без тіла і розійшлися.
    Це неподобство мало місце тому, що влада повністю ігнорувала, не мала плану, загалом, таке враження, що її в Гусятині немає! Голова громади вибивав, коли йому дзвонив побратим Романа.
    Завтра похорон о 14 годині. Маєте час підготуватись і зробити першочергові заходи: покосити кладовище і прилеглу територію.
    Сьогодні не було жодного прапора, жодної квітки, тільки майорів прапор на флакштоці, який Роман сам підняв ще задовго до повномасштабної війни. Не розумію, що то за два вояки працівники селищної ради, які нап'ялили на себе форму. Вишикуйтесь біля домовини з тілом і хороніть Героя з почестями.
    В народі кажуть: в Бога немає інших рук, крім наших і в диявола немає інших рук, крім наших! Тому, коли ми робимо вибір кожну хвилину свого життя - ми стаємо, або на сторону Бога, або на сторону диявола. Станьте на сторону Бога і віддайте честь Герою так, як належить! Махайло Савчук https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3125176621083844&id=100007746102661

    ВідповістиВидалити