четвер, 30 червня 2022 р.

Батьки задоволені дітьми. Діти задоволені Січчю.

"Перший заїзд у наметовому таборі на Подільсько-Волинській січі добіг кінця. Дякуємо Володимир Мосейко, за втілення дитячих мрій та об’єднання величезної кількості людей навколо себе. Все вдалося і це круто.Нічого не буду більше писати, просто варто переглянути відео та фото і зчитати емоції дітей. Ці сльози радості вони пам‘ятатимуть все життя"...- так поділилася своїми враженнями одна з організаторок наметового містечка Тетяна Демчук. "Тернопільська кінокомісія" готує сюжет про останній день заїзду і всі бажаючі зможуть оцінити ці емоції, а поки що слово вдячним батькам...


Світлана Сільванюк

Щиро вам дякуємо усім інструкторам,поварам,спонсорам,волонтерам,що надали нашим діткам такий чудовий відпочинок.Дитина дуже задоволена було багато знайомств і багато нових друзів,що прощання із усіма було зі слізьми на очах.Так само і з поварами,інструкторами,та із усіма.І ще раз вам безмежно вдячні діти і ми. Дитину емоції перевершують, хоче ще.


Ольга Качан

Ми теж щиро дякуємо,діти задоволені,ємоції зашкалюють ,діти багато чому навчилися, чудова смачна їжа, дякуємо волонтерам ,інструкторам,маємо надію повернутися ,ще раз дякуємо!!!


Тетяна Бельма

Приєднуємося до попереднього коментаря !
Бо також хочемо висловити щиру Подяку Усім причетним за проведення незабутнього заїзду наметового табору ! Дякуємо кожному за сумлінні старанння , любов до своєї справи та можливість отримати такий позитивний досвід , саме тут .
Було приємно познайомитися та провести з Вами час ).
Бажаємо Вам тільки Успіху, Розвитку, Процвітання та Розширення Подільсько- Волинської Січі !!!
Рекомендую всім батькам привести своїх діток на наступний заїзд ,тут все для дітей ! І час злетів дуже швидко ,а враження зостануться надовго ...

Світлина Тетяни Демчук










Немає коментарів:

Дописати коментар