середу, 19 жовтня 2022 р.

Психологічна безпека для "Єднання поколінь"

 Знайомтесь - учасники "Єднання поколінь". З ініціативи Ольги Гордієнко вони переглянули цикл відеоуроків освітнього проєкту «Знання під час війни».
Під час зустрічі з продюсером проєкту Володимиром Ханасом та методисткою ТНТУ ім. Пулюя, волонтеркою ДКР Тетяною Мостовою відбулась презентація циклу відеоуроків.Учасники "Єднання поколінь" разом з організаторами освітнього проєкту обговорили поведінку учнів  та дорослих в інформаційному просторі та основи особистої, фізичної та психологічної безпеки під час війни та в повоєнний час. Також учасники отримали запрошення відвідати "Подільсько-Волинську Січ" - одну з локацій де відбувалися зйомки відеоциклу.

Відеоурок із серії "Знання під час війни"

  ВГО "Рушійна Сила" поширює створені матеріали для вільного використання педагогами, школярами та їхніми батьками. Стежте за нашими новинами та отримуйте цікаву та корисну інформацію, яка є надзвичайно важливою і актуальною для дорослих та дітей.

Цей проєкт став можливим завдяки підтримці IREX. Вміст є виключною відповідальністю ГО «ВГО «Рушійна Сила» і не обов'язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.
#знанняпідчасвійни #безпека #освіта

Тернопіль сьогодні: Психологічна безпека для "Єднання поколінь":  

Немає коментарів:

Дописати коментар