вівторок, 28 березня 2023 р.

Тренінг "Ворожі ІПСО. Як виявити і противостояти." у Євроклубі

24.03.23 в Євроклубі "Тернопільська центральна дитяча бібліотека" тренінг провели військові журналісти, експерти з медіабезпеки та медіаграмотності Алла Мегель і Марія Яремчук.
На тренінгу була можливість прокачати свої навички критичного мислення та підвищити спроможності до опору ворожій пропаганді, дізнатися як захистити себе від ворожого інформаційного впливу мережі, коли не має часу на фактчекінг.
Тренінг складався з двох частин: основна і практична. Також була кава-пауза.
На зустріч з фахівцями по медіаграмотності були запрошені студенти ФЕУ (Західноукраїнський національний університет), Кафедра менеджменту та "Публічне управління та адміністрування" разом з доцентом кафедри Зоряною Пушкар, студенти Тернопільського педагогічного університету ім. В. Гнатюка, факультет психології, студенти Фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету з викладачем Оксаною Парнета.
Захід відбувся за підтримки міжнародного благодійного фонду «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив»

Проєкт «Ворожі ІПСО. Як виявити та протистояти. 2.0» відбувається в межах реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю ФОП Яремчук М.В. і не обов'язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

Немає коментарів:

Дописати коментар