четвер, 29 червня 2023 р.

Перегляд фільму "Мир"

 

Учасники Єднання поколінь переглянули фільм Сергія Лисенка "МИР".
Щиро дякуємо модератору показу Volodymyr Khanas !
За гостинність щира дяка Ivan Mudryi
Фільм розповідає про волонтерську діяльність актора Мирослава Гая, котрий у серпні 2014 року створив і очолив благодійну некомерційну волонтерську організацію Фонд «Мир і Ко». З того часу Фонд «Мир і Ко» доставляє в зону АТО харчові продукти, амуніцію, одяг та взуття, необхідне обладнання, прилади для військових підрозділів та батальйонів. Також забезпечує медикаментами поранених військових у шпиталях, допомагає вихованцям дитячих будинків-інтернатів та вимушеним переселенцям. Як зауважили глядачі : " з часу повномасштабного вторгнення діяльність волонтерів активізувалась в десятки разів. Тож тим цінніший досвід людей, котрі ось були першими. А той факт, що Мирослав змінив цивільну професію на військову підтверджує, що справжні українські культурні діячі завжди стояли на сторожі України. Бажаємо перемоги Мирославу і всій нашій країні. І чекаємо на продовження історії"


Мережа DOCU/CLUB фінансується Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (NED) та Fondation de France.
Думки, висновки чи рекомендації належать автор(к)ам та упорядникам/-цям цієї публікації та не обов'язково відбивають погляди урядів чи благодійних організацій цих країн. Відповідальність за вміст публікації несуть виключно автор(к)и та упорядники/-ці.
#docuclub #docu_показ

Немає коментарів:

Дописати коментар