субота, 4 листопада 2023 р.

Прем'єра фільму "Прифронтове життя"

«Прифронтове життя» – документальний фільм, який розповідає про життя Запорізької області в умовах безпосередньої близькості до зони ведення бойових дій.Знімальна група відвідала прифронтові Кушугумську та Комишуваську громади, а також селище Приморське, розташоване в 6 кілометрах від лінії фронту і поговорила із місцевими про те, як змінилося їх життя.
Керівництво та мешканці Широківської громади поділилися історіями про те, як з перших днів російського вторгнення допомагають фронту і тим, хто був змушений покинути свої домівки.
У Запоріжжі ми спілкувалися із містянами, які навіть зазнаючи регулярних ракетних обстрілів не здаються і не опускають рук.
Тут в обласному центрі ми зустріли мешканців тимчасово окупованих Федорівської та Чернігівської громад, які вже зараз думають про те, як відбудовуватимуть свої рідні села після звільнення.
«Прифронтове життя» – це збірка складних історій про те, як пересічні люди стикаються з викликами війни і не здаються.
Наші герої та героїні навіть в найскладніших умовах щоденних ризиків і обстрілів знаходять сили допомагати іншим, тому що розуміють, що єдність українського суспільства – це головний фактор успішного опору окупантам і запорука майбутньої перемоги.
Загальний хронометраж 1 год 15 хв.
Режисерка Марія Яремчук
Продюсер Володимир Ханас
Покази відбудуться:
08 листопада о 10-00  в приміщенні Центральної міської бібліотеки
08 листопада о 12-00 в центрі "Перехрестя"

Немає коментарів:

Дописати коментар