четвер, 22 лютого 2024 р.

"По той бік миру" у музеї

Кіномарафон "Синьо-жовта стрічка" в Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини триває!
22 лютого 2024 р., напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, відвідувачі переглянули документальний фільм «По той бік миру» команди Сил територіальної оборони Збройних сил України ТРО Медіа. Стрічка створена на основі зйомок, які відбувались у Бучанському районі Київщини від самого початку широкомасштабного російського вторгнення.троОсновна мета фільму – зафіксувати та показати всьому світові воєнні злочини, що скоїли російські військові під час окупації Бучанського району Київської області, та наслідки, що приніс із собою «русскій мір» на українську землю.
Також на заході було представлено документальну стрічку про політв'язня Григорія Мороза з циклу "Шлях до світанку: історії малолітніх в'язнів сталінського режиму" режисера Тараса Ткаченка. Проєкт «Шлях до світанку» розповідає про невідомі до цього часу особисті спогади тепер дорослих, а в той час – дітей-політичних в’язнів сталінського режиму.
Дякуємо всім за участь в кіномарафоні та до нових кінозустрічей!
️Організатор кіномарафону ГО "Тернопільська кінокомісія" за сприяння служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України ТРО Медіа та підтримки Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини
Усі реакції:
Ви, Ігор Войцехівський, Оксана Лехіцька та ще 23

Немає коментарів:

Дописати коментар