суботу, 23 березня 2024 р.

Готові до спротиву. 107 бригада ТрО ЗСУ

21 березня 2024 р. в Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини відбувся показ документального фільму «Готові до спротиву. 107 бригада ТрО ЗСУ» із циклу документальних картин про підрозділи Сил територіальної оборони Збройних Сил України.
У цій документальній стрічці – бойові історії з життя підрозділів 107-ї Окремої бригади Сил ТрО ЗСУ: інтерв'ю бійців, кадри з полігону, зокрема у зоні бойових дій, моменти, які знімали на телефон або з розвідувальних дронів, коли досліджували позиції ворога тощо.
Фільм представив режисер кінокартини, представник ТРО Медіа

Олександр Ткачук. Після обговорення документальної стрічки автору вручили подяки від Центральної міської бібліотеки (Уляна Баран) та Тернопільської кінокомісії(Тетяна Галицька)
Ось відгук глядачки Ірини Олійник :"Дякую пану Олександру та ТРО Медіа за такий актуальний фільм, за те, що говорите правду про війну та наших мужнів Героїв. Ви робите неоціненну справу! Цей фільм має бачити кожен, тому показуйте його в кожному куточку України."
Дякуємо всім за участь в кіномарафоні та до нових кінозустрічей!
Організатор кіномарафону ГО Тернопільська кінокомісія/Ternopil Film Commission за сприяння служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України ТРО Медіа та підтримки Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини

Немає коментарів:

Дописати коментар