субота, 28 вересня 2024 р.

Важлива подія для громади

Сьогодні відбулося підписання меморандуму про співпрацю між ГО ЦСДЗСД "Бебіко", Центр життєстійкості Тернопільської ТГ та громадською організацією "Об'єднання бойових побратимів".
Ця угода є важливим кроком до спільної роботи задля підтримки родин, що постраждали внаслідок війни, а також військових та їхніх сімей. Ми прагнемо створити ефективну систему підтримки, яка допоможе підвищити рівень життєстійкості та психологічного здоров'я вразливих категорій населення.
Завдяки цьому партнерству, ми зможемо об'єднати зусилля, щоб забезпечити доступ до важливих соціальних, психологічних та реабілітаційних послуг для тих, хто найбільше потребує допомоги.
Ми переконані, що разом зможемо зробити більше для нашої громади! Дякуємо нашим партнерам за довіру та бажання розвивати нашу співпрацю!
Щиро дякуємо нашим воїнам за захист!
Цей захід є частиною Пілотного проєкту з формування життєстійкості, реалізованого в партнерстві з Міністерство соціальної політики України та Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю, а також є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як?
Першої леді Олени Зеленської.
#ЦентрЖиттєстійкості #ТернопільТГ #Бебіко #Об'єднанняБойовихПобратимів #Співпраця #Допомога #Життєстійкість

Немає коментарів:

Дописати коментар