понеділок, 10 жовтня 2011 р.

Я не хочу безкоштовний офіс...


Серед громадських лідерів Тернополя виникла дуже жвава дискусія, а спричинило її одне рішення міської ради, що було прийняте на останній сесії. Цим рішенням в безкоштовну оренду одній з громадських організацій Тернополя було виділено 70 з гаком метрів в самому серці міста… І я думаю, що це рішення б не викликало такого резонансу, якби не опозиційні політики, та інші громадські організації, з якими того ж тижня влада зустрічалась для налагодження співпраці.

На цій зустрічі одним з питань обговорення було, саме, виділення діючим громадським організаціям комунальних приміщень.
То чому ж виникли така жвава дискусія в інеті?!
Проблема виникла в послідовності подій та непослідовності влади…
Того ж минулого тижня в керівництві правлячої партії відбулись зміни. Внаслідок яких одна людина замінила іншу на посаді керівника міської організації. І за дивним збігом обставин, людина яку “пішли” від керма партії є головою тої самої громадської організації, яка отримала величезну площу в безкоштовну оренду пару днями пізніше… Звичайно опозиція звинувачує владу в непослідовності та тиску, бо “своїм” приміщення дають, а у “чужих” – забирають! І на тлі цих подій відбувається зустріч з керівництва міста з громадськими лідерами, на якому кажуть про те, що відтепер все буде чесно та прозоро!
Кажу відверто – проблема не в рішеннях і прізвищах, проблема в послідовності прийняття цих рішень! Влада, не тільки тернопільська, на всіх рівнях має зрозуміти – можна покращувати життя кожного свого друга, але лише в купі зі всім народом! Бо якщо буде відбуватись по іншому, у цієї влади не буде майбутнього.
Я не хочу офіс, я хочу нормальну владу!

1 коментар: