суботу, 17 жовтня 2015 р.

Молоді борщівчани обирають...

Районний координатор коаліції "За чесні вибори" Ірина Помазибіда провела бесіду із студентами ІV курсу Борщівського Агро-Технічного Коледжу на тему: « Прийди на вибори і віддай свій голос». Це  були молоді люди, яким виповнилось 18 років і які мають право голосувати під час місцевих виборів 25 жовтня. Учасникам було розснено закон України:  ̎Про місцеві вибори  ̎. Захід був проведений з метою залучити як найбільше  молоді до виборчого процесу.




Більше як півсотні молоді дізналися  як перевірити наявність себе і своїх близьких у списках виборців завдяки інтернету . Оскільки більшість із них вперше братимуть участь у виборах , тому вони ознайомились детально із своїми діями на виборчій дільниці . Молодь дізналась, які правопорушення можуть виникати під час виборчого процесу,куди  можна звернутися чи зателефонувати, щоб запобігти таким випадкам. Цю інформацію вони розповсюдять серед своїх однолітків і близьких, що дає можливість залучити  якомога більше людей  до обирання нової влади .
***
Захід відбувся в рамках проекту ТМО "Нівроку" та коаліції НУО «За прозорі вибори» "Залучення молоді до активної участі в місцевих виборах 2015 року та запобіганню порушень виборчого законодавства в Тернопільській області» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США

Немає коментарів:

Дописати коментар