четвер, 28 квітня 2016 р.

Засідання проводу Тернопільської обласної організації СОУ...




28 квітня 2016 року у Тернополі відбулось розширене засідання проводу Тернопільської обласної організації спілки офіцерів України (ТОО СОУ). Засідання провів голова обласної організації Олександр Варакута.
Розглянуто питання підготовки до святкування 25-ї річниці створення організації, адже 2016 рік є ювілейним, і ряд поточних питань пов'язаних з просвітницькою діяльністю СОУ та волонтерством. На засіданні капітану 1 рангу (в запасі) Оресту Марущаку голова обласної організації вручив медаль УПЦ КП "За жертовність та любов до України" за багатолітню просвітницьку та патріотичну діяльність.







Преставники Тернопільського обласного коша та Тернопільського козацько - десантного осередку імені Дмитра (Байди) Вишневецького з Володимиром Мосейком на чолі вручили грамоту - подяку ТОО СОУ за неодноразову допомогу і сприяння у волонтерській діяльності в зоні бойових дій на сході України тернопільським козакам. У засіданні взяли участь і діючі офіцери Збройних сил з 44-ї артилерійської бригади ЗС України та Тернопільського обласного військового комісаріату.

Ігор Крочак, член СОУ, історик і волонтер

(фото автора)


28 квітня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар