четвер, 5 травня 2016 р.

Ініціативна група в Кременці


Сьогодні відбулась перша зустріч ініціативної групи сприяння розвитку громад нашого міста та району з представником громадських організацій Володимиром Ханасом, який прибув на Кременеччину з експертами потенційних організацій-партнерів з Естонії та Швеції.

До складу ініціативної групи увійшли редактор газети «Діалог» Вікторія Іваницька, директор Кременецького краєзнавчого музею Андрій Левчук, заступник міського голови Володимир Шевчук та заступник голови РДА Вячеслав Онишкевич.
Під час насиченої програми перебування гостей міста відбулось декілька робочих зустрічей а саме: в редакції газети «Діалог», де були обговорені основні моменти та вектори можливої співпраці; в ЗОШ №2, де відбулась презентація «Юнацької школи журналістів», та у нашому краєзнавчому музеї де гості міста не тільки ознайомились з історично-культурним потенціалом краю, а й отримали ряд пропозицій щодо подальшої співпраці.
Рута Пельс, президент громадської організації «People to People» зазначила, що такі зустрічі сприяють створенню позитивного інвестиційного клімату і слугують своєрідним лакмусовим папірцем для початку плідної співпраці.
Заходи відбулися з ініціативи коаліцій НУО "Своє" та "Своя громада" в рамках проекту "Gender and media: towards stronger rights and greater respect of vulnerable groups". Проект реалізується шведською організацією Vi pratar ryska(VPR) спільно з Адаптаційним чоловічим центром за підтримки Шведського інституту.

Немає коментарів:

Дописати коментар