понеділок, 12 вересня 2016 р.

Пригодницькі перегони «Терен» 2016

Вже зовсім скоро відбудуться довгоочікувані пригодницькі змагання "Терен", а саме з 30 вересня (п'ятниця) по 2 жовтня (неділя). Реєструйтесь якомога швидше і знайомтесь з положенням даного заходу

Чи у нашій групі:https://www.facebook.com/groups/teren2013/?ref=bookmarks 

Для тих, хто не в курсі, Терен — це нічні пригодницькі змагання з орієнтування на місцевості. Коротко кажучи, вам необхідно знайти на певній території якомога більше точок (КП) за якомога менший час.

Змагання будуть відбуватись у 2 категоріях — піша та велосипедна. Учасникам доведеться розібратись у мапі і складати тактику знаходження контрольних пунктів. При тому, що змагання охоплюють декілька сіл, контрольними пунктами можуть бути будь-які об'єкти — хрести, зупинки, магазини, тощо, і чітко визначеного маршруту вашого руху немає. Його ви маєте придумати самотужки. При чому так, аби відвідати якомога більше точок і встигнути прибути на фініш до закінчення вашого часу (8 годин) від моменту старту. Хто прибуде пізніше — той залишиться без результату. Аби показати, що ви там таки були, потрібно сфотографуватись з промаркованим КП. Але крім простих КП вас чекають ще й техетапи — наприклад, стрільба чи переправа. Хто виконає умову техетапу — отримає бонусні бали!

Бігати чи їздити доведеться лісами, полями, горбами та іншими елементами ландшафту. Так що враження від 8- годинної нічної прогулянки під зоряним небом вам забезпечені на все життя, і надіємось вам захочеться це повторити. Також на вас чекає день-два життя у польових, туристичних умовах, з вогнищем, гітарою та хорошим настроєм.

Щоб взяти участь, необхідно мати повних 18 років і сформувати невелику команду з 2-3 чоловік. Якщо вам від 16 до 18 — ви зможете зареєструватись зі згоди батьків.

Отож, запрошуємо на найочікуванішу подію осені.

Терен” - це завжди нові пригоди.

Контактна особа та головний організатор – Онишків Михайло. З питаннями звертайтеся за телефонами: 098 02 09 468

Немає коментарів:

Дописати коментар