Учасниками пивної «крафтової революції» стануть 5 малих регіональних пивоварень із кількох міст України та Тернопільщини. На тернополян та гостей міста чекають пивні дегустації та знайомство з знаними пивоварами.
- Останнім часом крафтове пиво стає все популярнішим в нашій країні. Craftbeer - дослівно перекладається як "ремісниче пиво" або ж пиво ручної роботи. Таким чином це будь-яке пиво, зварене не в промислових масштабах, а на маленькому пивному виробництві найчастіше за власними рецептами для особистого вживання, - розповідає одна з організаторок події Наталія Бабчишин. – Під час нашого міні-фестивалю ми хочемо показати тернополянам, що більшість пивних компаній продають хмільний напій, який важко назвати пивом. Продукт, який ми звикли так називати залежить від майстерності маркетологів, а не пивоварів.
Організатори події зазначають, що проект має на меті вивести культуру споживання пива у місті на якісно вищий рівень. А також таким чином хочуть познайомити тернополян з виробниками справді якісного продукту.
Фестиваль відбудеться з 7 по 9 жовтня на території ресторації «Мамонт».
- Цьогоріч наш міні-фестиваль це свого роду експеримент. Таким чином, хочемо спробувати та подивитись як піде і чи жителям міста він сподобається, що треба виправити. А вже наступного року плануємо зробити захід масштабнішим і, можливо, вибрати значно більшу локацію для цієї події, - розповідає Наталя Бабчишин.
- Цьогоріч наш міні-фестиваль це свого роду експеримент. Таким чином, хочемо спробувати та подивитись як піде і чи жителям міста він сподобається, що треба виправити. А вже наступного року плануємо зробити захід масштабнішим і, можливо, вибрати значно більшу локацію для цієї події, - розповідає Наталя Бабчишин.
Немає коментарів:
Дописати коментар